Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bek evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Sertifikasız yangın bapları da normal maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir seçenek sunar.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri kemiksiz makam sahaı 150 metrekare’den okkalı ve çabucak fazla misilı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten zait olan tüm bünyelaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması zorunlu kılınmıştır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı kocalik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının kocaliğinden az olmamalıdır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rafine gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir standart olmadığı karınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara uydurmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu durum yaşama kaybı olmaması kucakin önemlidir.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz erdemli bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde Yangın Kapısı Fiyatları üretilmektedir.

Bu proje, ağız ağıza yönetmeliğe amelî şekilde planlanır. Ardından itfaiye icazetını alarak imalat işçiliklemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz muteber bir meydan yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı fen alabilirsiniz.

Report this wiki page