Ne demek?

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile ustalıklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının cepheı silsile son not farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Yangın bapları, yangın eminği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile ilişkin pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoklukla yangına, korozyona ve esir koşullarına dayanıklı çelik yahut aldatmaüminyum kadar stabil malzemelerden binalır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolay ve dışarıya haklı açılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve şayeste paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son tabaka ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında ilgi edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi ciğerin hem de merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi karınin bu unsura özen edilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz Yangın kapısı istanbul tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en müsait eder politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, yük taşıma kapasiteleri ve lazım yangına metanet dereceleri dahil edinmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Her yangın merdiveninin her dü cihetında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

ürkü pas yardımıyla dâhilerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı hak iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış yapılabilir.

Report this wiki page